Vuorenmaa Yhtiöt Oy Tiedote 3.8.2015

Emilia Wikstedtistä uusi toimitusjohtaja

Vuorenmaa Yhtiöt Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Emilia Wikstedt 1.8.2015 alkaen. Perheyhtiönä haluamme tuoda omistajien kasvot lähemmäksi yhtiön arkipäivää ja operatiivista johtamista.

– Olemme Emilian kanssa kasvaneet laakerikaupan pyörteissä koko elämämme ja nyt on oikea hetki kolmannen sukupolven ottaa vastuu yrityksen toimitusjohtajuudesta, sanoo Ville Vuorenmaa

– Tartun jälleen innolla uusiin haasteisiin. On hienoa olla mukana yrityksemme päivittäisessä toiminnassa ja kehittämässä kohta 70-vuotta täyttävää perheyritystämme yhdessä koko organisaation kanssa, Emilia Wikstedt toteaa.

Vuorenmaa Yhtiöitä vuoden 2011 alusta alkaen luotsannut Tapio Rauhala jää siirtämään operatiivista viestikapulaa eteenpäin ja on siirtymävaiheen tukena Emilialle.
– Haluan kiittää koko henkilöstöä sekä omistajia kuluneista vuosista Vuorenmaalla. Perheyhtiön johtaminen on antanut näköalapaikan tekniseen kaupankäyntiin Suomessa. Toivotan Emilialle onnea uusien haasteiden parissa ja menestyksellistä jatkoa Vuorenmaalle, kommentoi Tapio Rauhala.

Vuorenmaa Yhtiöt on kolmannessa polvessa toimiva teknisen tukkukaupan yritys. Päätuotteita ovat laakerit ja avovoimansiirto sekä sopimusvalmistuskomponentit. Alan parhaat merkit ja osaava henkilökunta takaavat laadukkaan palvelun ja onnistuneen lopputuloksen. Vuorenmaalla on viisi omaa toimipistettä ja lukuisat tekniset myyjämme palvelevat asiakkaita ympäri Suomen. Lisäksi jo yli 40:llä paikkakunnalla palvelupistekumppanimme tarjoavat tuotteitamme.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Emilia Wikstedt
puh. 0400-660265, emilia.wikstedt@vuorenmaa.fi

Tapio Rauhala
puh. 040-5434769, tapio.rauhala@vuorenmaa.fi