kuulalaakeri

Kuulalaakerit

Varastoistamme löydät laajan valikoiman kuulalaakereita eri käyttökohteisiin. Valikoimasta löydät niin ura- ja viistokuulalaakerit kuin pallomaiset- ja painekuulalaakerit. Maailmanlaajuisesti tunnetut laakerimerkkimme takaavat laadun.

Karalaakerit

Karalaakerit soveltuvat erityisesti laakerointeihin, joissa vaaditaan suurta ohjaustarkkuutta ja korkeita kierroslukuja. Karalaakerit ovat äärimmäisen tarkkoja, erikoisrakenteellisia yksirivisiä viistokuulalaakereita, joista ne eroavat kosketuskulman, tiukempien asennus- ja rakennetoleranssien ja pitimenrakenteen suhteen, parhaiten nuo ominaisuudet pääsevät esiin niiden pääkäyttökohteissa eli työstökoneiden karoissa.

Peruskaralaakereiden lisäksi saatavilla on suurnopeuskaralaakereita sekä keraamisilla kuulilla olevia hybridikaralaakereita. Näissä karalaakereissa on pienemmät teräs- tai keraamiset kuulat ja erityinen sisäinen rakenne, joka tekee niistä soveltuvia suuremmille kierrosluvuille. Lisäksi osa niistä on asennusvapaita (yleisparisovitteinen), kestovoideltuja ja huoltovapaita.

 

Neulalaakerit

Neulalaakereilla on suuri kantokyky ja pieni rakenne-korkeus. Neulalaakereita voidaan käyttää pienissä tiloissa, joissa vaaditaan suurta tehonsiirtokykyä.

Liukulaakerit

Liukulaakerit ovat erityisesti tarkoitettu kohteisiin, joissa kuormitukset ovat melko suuria ja liikkeet suhteellisen hitaita. Laipallisina ne voivat ottaa vastaan myös akselin suuntaisia voimia. Lyijyttömänä liukulaakeri sopii myös elintarviketeollisuuteen. Liukulaakereiden etuina ovat muun muassa suuri kantokyky, pitkä huoltoväli sekä alhainen kitkakerroin.
apotekudenrecept.com

Rullalaakerit

Kartiorullalaakerit

Kartiorullalaakerit koostuvat ulko- ja sisärenkaista, joissa vierintäradat sekä rullat ovat kartiomaisia. Sisärengas rullineen ja pitimineen muodostavat oman kokonaisuuden, joka voidaan asentaa erikseen ilman ulkorengasta.

Sähköeristetyt laakerit

Sähköeristyslaakerit estävät mahdolliset sähkön läpilyönnistä aiheutuvat laakerivauriot. Sähkön läpilyönti saattaa aiheuttaa vakavia laakerivaurioita ja johtaa ennenaikaiseen, odottamattomaan rikkoutumiseen.


cialis
viagra

laakeripesä

Laakeripesät ja -tarvikkeet

Laakeripesät, yhdessä niihin asennettujen laakerien kanssa, muodostavat laakerointiyksiköitä, jotka sopivat koneisiin. laitteisiin ja laitteistoihin. Laakeriyksiköt vaativat vain vähän huoltoa, ovat taloudellisia ja vaihtokelpoisia. Edustamiemme merkkien laakerinpesiä on saatavana useina eri rakenteina ja kokoina.

laakeriyksiköt

Laakeriyksiköt

Laakeriyksiköt ovat yksirivisiä asennusvalmiita yksiköitä, jotka koostuvat laakerista, tiivisteestä, voiteluaineesta ja akselinlukistusmekanismista.

juoksurullat

Juoksurullat

juoksurullat

Tukirullat

nivel laakerit

Nivellaakerit

lineaarilaakeri

Lineaarilaakerointi

pienoislaakerit

Pienoislaakerit