Vuorenmaa Yhtiöt Oy

Vuorenmaa on kannattava kumppani

Luottamus, hyvä palvelu ja pitkäjänteinen toiminta ovat säilyneet perheyrityksemme ytimessä jo vuodesta 1946. Kannattava kumppanuus koostuu palvelusta, asiakkaidemme tarpeen mukaan elävästä laajasta varastosta sekä
kyvystämme toimittaa aina sopivin ja hyödyllisin tuote. Asiakkaamme voivat pienentää oman varastonsa arvoa ja tehostaa toimintaansa ilman tuotantoseisokkeja.


http://fanatikos.dk/

Alan parhaat merkit ja osaava henkilökunta takaavat laadukkaan palvelun ja onnistuneen lopputuloksen. Laakereiden, voimansiirron ja muiden teknisten tuotteiden oma maahantuonti varmistaaa asiakkaidemme kilpailukyvyn ja toimintavarmuuden.

Tervetuloa asiakkaaksemme, etsimme sinulle aina kannattavimman ratkaisun!

Vuorenmaan arvot

Kannattava kumppanuus: Me Vuorenmaalla kuuntelemme aina asiakkaamme tarpeita, vastaamme niihin asiantuntevasti ja tarjoamme parhaan mahdollisen ratkaisun.

Toimitusvarmuus: Vuorenmaan toimitusvarmuus perustuu pitkän historian aikana saavutettuun ammattitaitoon, laajaan varastoon sekä nopeaan ja joustavaan tilausten käsittelyyn.

Osaavat ihmiset: Vuorenmaan osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on menestyksemme perusta. Perehdytämme ja koulutamme henkilöstömme ja varmistamme, että heidän osaamisensa pysyy ajan tasalla.

Kehittyvä perheyritys: Jo 1940-luvun haasteisiin perustettu Vuorenmaa Yhtiöt on edelleen ennakkoluuloton alansa toimija ja työntekijöitään arvostava perheyritys. Haluamme kuitenkin kehittyä aina paremmaksi! Suhtaudumme työhömme sitoutuneesti, kehitämme jatkuvasti palvelujärjestelmiämme ja koulutamme edelleen jo asiantuntevaa henkilöstöämme.

Ajankohtaista

Vuorenmaa on ostanut Teollisuus Tasanto Oy:n

Vuorenmaa Yhtiöt Oy laajentaa liiketoimintaansa ja on ostanut Teollisuus Tasanto Oy:n osakekannan 19.9.2019. Laajentumisen myötä Vuorenmaa kasvattaa markkinaosuuttaan Pohjois-Pohjanmaan talousalueella sekä lisää osaamista ja kilpailukykyä tiivisteliiketoiminnassa.

Teollisuus Tasanto Oy on perustettu 2009 ja tuotevalikoimasta löytyvät samat tuotteet kuin Vuorenmaalta. Lisäksi Teollisuus Tasannolla on pitkälle jalostettu oma tiivistemaahantuonti ja -myynti, sekä myös tiivistevalmistusta omalla tiivistesorvilla.


Vuorenmaa on ostanut Turun Teollisuustukku Oy:n

Vuorenmaa Yhtiöt Oy on ostanut Turun Teollisuustukku Oy:n osakekannan 31.5.2018. Laajentumisen myötä Vuorenmaa kasvattaa markkinaosuuttaan Turun talousalueella sekä sähkömoottori- ja vaihdeliiketoiminnassa.

Turun Teollisuustukku Oy on perustettu 1993. Tuotevalikoimasta löytyvän mm. sähkömoottorit ja vaihteet. Turun Teollisuustukulla on vahva markkina-asema etenkin Turun seudulla. Jatkossa tulemme laajentamaan tuotevalikoimaamme Turun alueella asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Turun seudulla teitä palvelevat jatkossa Hanna ja Juha Aanila, Turun Teollisuustukku Oy:n entiset omistajat.