IMG_2561_2

AMMATTITAITOINEN TEOLLISUUDEN KUMPPANI

Vuorenmaa Yhtiöt Oy:n edustamat johtavat tuotemerkit ovat jo vuosia mahdollistaneet käyttölaitteiden kokonaistoimitukset. Pystymme toimittamaan asiakkaillemme laakeroinnit, hihnat, ketjut, kytkimet, pneumatiikan, moottorit sekä vaihteistot samalla toimituksella. Jo 70 -vuoden ajan olemme olleet osa asiakkaidemme menestystä. Vuorenmaa Yhtiöt Oy on tunnettu teknisestä osaamisesta, jota voimme tarjota asiakkaillemme.

SIEMENS MOOTTORIT JA VAIHTEET

Vuorenmaa Yhtiöt Oy on valtuutettu Siemens Approved Partner Suomessa. Pitkän linjan osaajana meillä on vahvat perinteet käyttölaitteisiin ja niiden toimintaan. Vuorenmaan maahantuonnin oma tuotetukiorganisaatio vastaa teknisestä palvelusta, laskennasta ja kenttätyöskentelyn tuotetuesta. Vankan kokemuksen omaava oma taustatukiorganisaatio on edellytys nopealle ja sujuvalle toiminnalle. Tuen rooli korostuu oikean tuotteen valinnassa ja parhaimman suorituskyvyn optimoinnissa.

SIEMENS moottorivarastomme on päivitetty vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Kaikki moottorimme ovat IE3 hyötysuhdeluokalla ja varastoimme laajasti molempia SIEMENS moottorisarjoja. (1LE10 / 1LE16).

SIEMENS laadukkaat kuivaamomoottorit varastonimikkeinä aina 55kw saakka heti toimituksiin hyötysuhdeluokilla IE2 / IE3. Varastoimme teollisuusvaihteita ja pystymme tarjoamaan suunnittelun tarvitsemat CAD-materiaalit edustamiimme vaihteisiin. SIEMENS Simogear on uuden sukupolven laadukas kompakti teollisuusstandardimitoilla oleva vaihteisto.

Laajan varaston myötä takaamme nopeat ja joustavat toimitukset ympäri Suomen.

Kehitämme SIEMENSIN kanssa yhteistyössä tuotevalikoimaa sekä pyrimme pitämään valikoimissamme aina kilpailukykyiset ja laadukkaat tuotteet oman tukiorganisaatiomme haluamilla lisävarusteilla.