Siemens sähkömoottorit

Siemens sähkömoottoreiden virallinen Approved Partner varastoi laajan valikoiman merkkimoottoreita. Siemens sähkömoottorit on suunniteltu vaativaan teollisuuskäyttöön ja valitsemalla oikean sarjan voit jatkaa käyttöikääsi merkittävästi. Siemens SIMOTICS SD, GP ja XP sarjat ovat laadukkaita moottoreita, jotka täyttävät koneenrakennuksen kuin kunnossapidonkin tarpeet. Siemensin korkea laatu yhdistettynä hyvään hyötysuhteeseen takaavat parhaan hinta-/laatusuhteen. Siemensin innovatiivisen tekniikan ansiosta hyötysuhdeluokkien muuttuessa moottorin mitat pysyvät lähestulkoon samoina.

Lisätietoa Siemens sähkömoottoreista

Siemens vaihdemoottorit

Siemens Simogear on raskaaseen teollisuuteen soveltuva vaihdemoottori. Valmistajan integroidun välilaipan ansiosta vaihdemoottoripaketin mitat pysyvät kompakteina. Integroitu vaihdemoottori varmistaa aina oikeanlaisen vaihdemoottorin löytymisen merkkivalmistajan varaosapalvelun kautta. Siemens Simogear vaihdemoottorissa on teollisuusstandardin mukainen mitoitus, joten se käy moneen eri käyttökohteeseen.

 

Bauer vaihdemoottorit

Bauer vaihdemoottorit löytyvät myös kauttamme. Oheisesta linkistä pääset tutustumaan valmistajan tuotesivuille.

vaihde

SITI vaihteet

SITI vaihteet on suunniteltu kestämään haastavat ja laitteen vaatimat kuormat. Eurooppalainen perheyhtiö valmistaa Italiassa vaihteita yli 1000 kpl vuorokaudessa. Euroopassa sekä myös Pohjoismaissa tunnettu vaihdevalmistaja on mukana aina suunnittelusta laitteen käyttöiän lopun saavuttamiseen saakka. Eurooppalainen tuotanto on lähellä asiakasta, laadun valvonta ammattitaitoista ja paikallinen varasto maakohtaisena tukevat merkin luotettavuutta. Valikoimasta löytyvät kierukka-, hammas-, kartiolieriö-, tappi- ja planeettavaihteet. SITI on vahva myös erikoisvaihdepuolella joustavan tuotannon vuoksi. Käyttämällä B5 IEC standardilaippaliitosta moottorin ja vaihteen yhdistämiseen saavutat kustannustehokkaan ratkaisun sekä edullisen kunnossapitovaihdon eteen tulevalle moottorivaihdolle.

Lisätietoa SITI-kierukkavaihteista

Lisätietoa SITI-hammasvaihteista