1LE10

1LE10 SIMOTICS GP moottorit ovat soveltuvia laaja-alaisesti teollisuuden eri käyttökohteisiin. Alumiinirunkoisen moottorin kevyt paino mahdollistaa käyttökohteet mm. puhaltimiin, pumppuihin ja kompressoreihin. Moottorisarjaa voidaan niinikään käyttää kuljettimissa sekä nostolaitteissa jarrulla tai ilman.

1LE15

1LE15 SIMOTICS SD valurautarunkoiset moottorit ovat suunniteltu vaativiin teollisuus olosuhteisiin. Tyypillisiä käyttökohteita ovat murskaimet ja sekoittimet sekä kemianteollisuuden laitteet. Moottoria voit käyttää niin kunnossapidossa kuin ensiasennuksessakin.

1LE16

1LE16 SIMOTICS SD valurautarunkoinen Siemens moottori on tehty kestämään kaikista vaativimmatkin teollisuus käyttökohteet. Moottorin teknisen suunnittelun kautta käyttöikää on saatu jatkettua merkittävästi. Erinomainen valinta kunnossapidon kohteeseen.

1MB1, 1MB5, 1MA, 1MD5

SIMOTICS XP sarjan silumiini ja valurautarunkoisista moottoreista löytyvät rakenteeltaan kestävät sekä petrokemianteollisuuden hyväksymät moottorit. Moottorit luokitellaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti täyttämään vaadittavat normit.